Tuesday, October 7, 2008

Kagum

Keputusan muktamad. Manchester City 2 - 3 Liverpool.

"Alah menang nasib jer...!!", kata Mark Hughes.
"Tau takpe!! Gua saja je main tak bagus, nak bagi chance kat depa...", tambah Robinho lagi sebagai tanda bersetuju dengan pengurusnya itu.

Apa barang menang nasib. The Reds main sikit punya smart. Siap kena titik 2-0 separuh masa. Masuk separuh masa kedua, terus bangkit. Torres sumbat dua gol. Kuyt skor sebijik. Gol kemenangan.

Aku kagum. Kagum seperti ketika Liverpool menang Champions League. Menewaskan AC Milan. Walaupun sudah ketinggalan tiga gol ketika separuh masa. Kemudian bangkit mendadak. Bangkit menggila. Teringat nostalgia manis...

P/s : Chelsea, Arsenal dan Man U. Lu orang jaga-jaga. Tahun ni The Reds nak rembat title juara liga tuh!! Hull City apa cerita? Gua rasa tak lama tuh...

26 comments:

ah tok said...

Nampaknya, kita tak se 'fan' Hahaha

rahimin idris said...

aku memang kurang minat bola. tapi sebab the beatles asal liverpool, aku sokong liverpool la! hahaha

hajime said...

dem...
pasal ac milan tu jgn diungkit a...
(emo2)

Hanim said...

ERkkk, bukan Selangor ke yang menang? hhehehehe

poyotito's said...

hahaha
hajime rilek la wei!
liverpool memang terbaik dari ladang bai..

kuyt tu memang biasa bahagian sambung2 depan gol. tapi torres tu rugi betul kalu tak hatrik tu..

biskutrajin said...

fans red devil pon tgh bejage2 ar ni..eheh...slamt knal btw

farah sr said...

aku tak minat sgt bola..
sebab kalu aku tgk, gerenti pasukan yang aku harap tu, kalah..

shahril mohammad said...

sekejap je kat atas tu.
nanti drop la tu.
standard liverpool lah.
hahaha

Si Kachak Suparjo said...

Oooo..

Cite pasal bola rupenye.

Aku igt cite psl congkak.

Sori la dude, aku x minat bola [sepak].

utopia said...

emm ape2 pun sye tetap sokong MU..
go go mu go go mu

hafiz said...

chealsi tetap bagus! hahah

penanya (?) said...

kimak. sembang bola.. lame gilaaa

Did said...

hahaha...mmg tgh jaga la nih. Aku baru cadang kat benitez suh beli Ali Taha. sbb sng sgt bolos. nasib baik striker power.

yoshz said...

nasib pun nasib la janji menang

Jack a.k.a adDam said...

Nasib pon satu faktor kemenangan gak dowh...
Itu satu faktor yg tak buleh nak dielakkan...
Takdir...
Ape boleh buat?
Em.. emm ape boleh buat!

Redzwan Abdullah said...

huhu... Macam tak lame jer liverpool... Kejap je tue kot... Standard liverpool la...

Hull City akan naik... Haha... No 2 season nie belakang Man United...

Glory Man United...

t.a.t.a said...

bola? tak minat!

Farid Abu Talib said...

woit mark hughes itu siapa? pengurus hotel murah di batu road ker? kahkahkah jgn lah bermimpi disiang hari berenang diatas pokok.

l.i.f.e said...

chegu...nanti senang2 satu hari aku letak gamba posing kat anfield ngan the club/pub tempat beatles nyanyi tu :D

FiNa SoPHie said...

huh?
tak tau nak komen pe.

bola - not my thing. ehe

padelkopak said...

ah tok,
mmg gua x sebulu ngan lu....

rahimin,
bagus...kite bley berkawan baik!!

hajime,
jgn emo2 bulan raya nih...x baik...

hanim,
apa barang selangor!!pahang la baru masyuk...

poyotito's,
mmg segar dari ladang!!!
sedap sehingga menjilat jari kaki...

biskutrajin,
a'ah berjaga malam k!!baru rase selamat...

farah sr,
tu lah ko kaki bangku lagik!!

shahril,
lu tgk la nanti...sapa atas apa bawah...

suparjo,
congkak pon congkak lah...janji ko hepi!

utopia,
gua MU mmg x bley blah!!

hafiz,
eja chelsea pon salah, amacam?

penanya,
jgn la marah...xkan aku nk cite pasal bola jaring plak..

did,
baik aku suruh die beli halim napi!!kompem x lepas gol punye...

yoshz,
ko bukan tau ape pasal bola!!haha..

jack,
dah mmg nasib badan...

redzwan,
MU mmg no satu...tp dari belakang la...

tata,
x minat?minat-minat kan lah...

farid,
mark hughes tu abg ipar gua...die ade adik yg cun lg bergetah...

padelkopak said...

life,
dgn segala hormatnya dipersilakan...aku mmg nak sgt tgk tmpt beatles perform dolu2...

fina,
xper...tu dikira komen la tuh!!hehe...

prejudis said...

west ham mcmane?haha

padelkopak said...

prejudis,
sori....west ham gua x layannn!!!haha...

prejudis said...

forever blowing bubble

padelkopak said...

prejudis,
you'll never walk alone!!!yg ni lagi molek dan sopan didengar....haha...